Home / Tajwid / Eh… simbol ‘diamond’ ni hukum apa ya?

Eh… simbol ‘diamond’ ni hukum apa ya?

Salam ustaz, saya nak tanya, malam tadi saya baca quran. Tiba-tiba saya jumpa satu ayat ni ada simbol diamond. Apa hukum simbol tersebut? Macam mana pulak nak dibacanya tu ustaz?

Jom tonton (klik disini), ustaz memberi penerangannya

Lepas tonton, share tau pada rakan-rakan anda yang mungkin alami masalah yang sama seperti anda.

#soaljawabtajwid

————————————————————————————–
JOM SERTAI SEMINAR TAJWID LUARBIASA TERAKHIR TAHUN 2017
————————————————————————————–

Anda nak tak, dalam masa 2 hari sahaja, anda boleh fahami & kuasai keseluruhan ilmu tajwid penting macam petik jari je. Ianya sangat mudah!

Anda tak perlu risau kalau ustaz suruh baca sorang-sorang, sebab ustaz tak kan minta baca sorang-sorang pun dalam seminar nanti. Seminar Tajwid Luarbiasa disampaikan dengan santai bersahaja & menyeronokkan malahan buat anda tak kan sempat rasa bosan.

Jom sertai Seminar Tajwid Luarbiasa terakhir di UKM Bangi hujung tahun ini pada 23 & 24 Disember.

Info lanjut mengenai seminar Tajwid Luarbiasa boleh klik link ini : www.tajwidluarbiasa.com

Pertanyaan lanjut boleh hubungi nombor ini 012 4232 606
ataupun klik link ini www.wasap.my/60124232606

#tajwidluarbiasa

About admin

Check Also

Tips Mudah Utk Cam Hukum Tanwin Tanpa Perlu Menghafal.

Anda pernah tak bila baca Al-Quran ada beberapa tempat yang tersangkut Sebab confuse ‘ini nak …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *